![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjdIJX-vWpSgaDBtsPqBcvXt4lCJQLdElTQzdLhY9NbOhTPM2cMxojG8mK7zveT6CV9ArROixVSnMTjWSiJ_lTcuJ1Ii0U3kZfnZ9XXFNQN0ui6yEV2TY4i94tA5CG-SIB1hBPy3_31GuA/s400/tasta8.jpg)
Acaba de sortir el número 8 de la revista Tasta El Berguedà, la qual apareix cada tres mesos coincidint amb l'inici de cada estació. En l'edició actual de tardor, la revista parla sobre bolets i formatges, i repassa l'oferta gastronòmica i de lleure del Berguedà. En aquest número hi ha informació sobre la Mostra de Formatges de Catalunya a Borredà, el Mercat del Bolet de Cal Rosal, de la Pobla de Lillet i de Guardiola de Berguedà, la Fira de la Tòfona de Cal Rosal, i el Museu de les Mines de Cercs, així com una extensa entrevista a Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia.
I també hi apareix aquest article que he escrit sobre les propietats nutricionals dels bolets.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada